Ik heb van 2000 tot 2017 elke donderdag op Radio Noord een historisch verhaal verteld. Aanvankelijk in het programma Het Prinsenhof en na de verhuizing van RTV Noord naar de Mediacentrale in het ochtendprogramma De Centrale. Voor televisie maakte ik tussen 1998 en 2010 voor OOG TV wekelijks het programma Beno’s Stad. De laatste jaren maak ik korte series, zoals ‘Groningen, Suriname’, ‘Een Gronings Joodse Erfenis’ en recentelijk 'Beno'.
OOG TV is in het voorjaar van 2020 begonnen met het herhalen van de oude aflveringen Beno's Stad. Elke werkdag, om 12 en 17 uur, wordt een aflevering uitgezonden.
Ter gelegenheid van de viering van Groningens Ontzet 2020 maakte ik met Jeen de Vos (beeld) en Menno Knevel (geluid) een film over 'de 28ste', Groningens Ontzet.
In verband met de gemeentelijke herindeling maakte ik samen met Jeen de Vos (beeld) en Menno Knevel (geluid) 8 documentaires, die worden uitgezonden op Podium TV.
Martin Tissing werd op 14 maart 1936 in Groningen geboren. Bij zijn 70ste verjaardag maakte ik een aflevering Beno's Stad over deze bijzondere kunstenaar.
De sluiting van Nap en eerder al van De Slegte staan niet op zich. In 2008, toen ik een Beno's Stad aan deze antiquariaten wijdde, kondigde het einde zich al aan.
Groningen kende twee succesvolle neven Polak. Ze werden wel aangeduid als de 'natte' en de 'droge' Polak vanwege de ranja en de pudding die ze produceerden.
In 2003 opende de Groningse Open Monumentendag met de Westerflat en maakte ik daarom een Beno's Stad over dit bijzondere gebouw aan de Frieschestraatweg.
In het najaar van 2011 maakte ik samen met filmmaker Jeen de Vos een driedelige televisieserie over de historische relatie tussen Groningen hier en in Suriname .